.
×

Ismet Beqiri: Seanca u shty sepse…Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri ka thënë se arsyeja e shtyrjës së seancës për nesër është lodhja e deputetëve dhe vonesa e arritjes së disa deputetëve minoritar.