.
×

Isa Mustafa tregon për emrat potencial për të parin e LDK-sëBotapress 20Mars- Ne nje konferencë për media Isa Mustafa bëri të ditur lidhur me zgjedhjet e brendshme në partin e LDK-së, ai tha se zgjedhjet do të jenë me dy faza, faza e parë me 32 degë dhe faza e dytë ne 16 degë, shkruan Botapress.info

Pas nje mbledhjes së Kryesisë së partisë me kryetarët e degëve, me dyer të mbyllura që nga ora 14:00 e deri ne orën 16:00, ku ishin mbledhur të gjithë antarët e LDK-së, me një qëllim që të dakordohen lidhur me zgjedhjet e partisë së LDK-së, shkruan Botapress.info

Isa Mustafa deri me tani është i pari i partisë së LDK-së , Mustafa u shpreh se  në zgjedhje do të ketë transparecë dhe nuk do i sherben vetëm LDK-së, por gjithē Kosovës.

” E gjithë kjo po ndodh që të forcohet LDK-ja, bashkarisht po punojmë brenda parisë ka mirkuptim, por ne nuk i shërbejm vetëm LDK-së por gjithë Kosovës” tha Mustafa

Isa Mustafa përmendi edhe problemet që po ballafaqohën qytetarët e Kosovës rreth papunësisë dhe rreth krimit e korrupsionit duke thënë se do të punojmë që gjitha këto të zgiidhen, kështu deklaroi Mustafa për Media, shkruan Botapress.info

Mustafa u pyet se a do të kandidoni dhe njē herë për të parin e partisë, dhe rreth asaj se Vjosa Osmani a mund të jetë e para e kësaj partie, Mustafa thotë se kryetari do zgjidhet sipas statutit dhe nëse merr perkrahjen e madhe dhe votave, shkruan Botapress.info

Mustafa u pyet edhe për Lutfi Hazirin pasi ai është deklaruar se deshiron të jetë i pari i partisë, por Mustafa thotë se nuk ka biseduar me Hazirin lidhur me këtë çështje.

“Nuk kam biseduar me Hazirin lidhur me kryetarin e LDK-së, pasi kjo do bëhët si për të gjithë të tjerët, dhe nuk kemi pse të flasim para zgjedhjeve”, shkruan Botapress.info