[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Isa Mustafa me telegram ngushëllimi për viktimat e tërmetit në TurqiKryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, në emër të LDK-së i shpreh ngushëllime Turqisë për viktimat nga tërmeti.Ai në telegram ngushëllimin tha se luten për viktimat dhe familjet e tyre.

Ja telegrami i plotë:

“Në emër të Lidhjes Demokratike të Kosovës i shprehë ngushëllime popullit dhe shtetit të Turqisë për viktimat e tërmetit të djeshëm.Të gjithë qytetarët e Kosovës bashkëndjejmë dhimbjen dhe solidarizohemi me qytetarët e Turqisë në këto momente të vështira.Lutemi për viktimat dhe familjet e tyre.”

Menu Title