[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Ironizon Adriatik Kelmendi: Krejt politika kosovare peng i arkivave të Kadrushit e Burdushit!Botapress, 17 Prill – Më shumë se sa hallet e përditshërisë kosovare, opinioni kosovar po “shantazhohet” me përplasjet mes ish-ave të Vetëvendosjes të konvertuar në PSD dhe fanatikëve besnikë të Albin Kurtit, në temën: Ke qenë apo nuk ke qenë në SHIK, shkruan Botapress. Kjo gjendje tragjiko-komike e ka provokuar Adriatik Kelmendin që të të ironizojë jo vetë personazhët që po dërmojnë opininin publik në Kosovë me debatet dhe përplasjet e tyre sa të kota aq edhe bajate që të shkruajë këtë statut të tij në Facebook. ” D.m.th. politika kosovare peng i arkivave të Kadri Veselit dhe… Burdushit! D.m.th. nëse vendos një ditë Burdushi… dhe Kadri Veseli… t’i çelin letrat – do të ndodhë termet në skenën politike. D.m.th. Burdushi… dhe Kadrushi!

Menu Title