.
×

Intervistë ekskluzive me luftëtarin e ISIS’it: Ndalemi kur ta kryqëzojmë Netanyahun dhe ta sulmojmë New Yorkun (Video)Një militant i Shtetit Islamik, i cili besohet t’i jetë bashkuar ISIS’it në Siri para disa muajve, ka folur pa maskë në një intervistë ekskluzive për “Vice News”.

Abu Usamah Somali, 21 vjeçar, ka thënë se ISIS nuk do të ndalet, derisa në duart e tyre ta kenë kryeministrin izraelit, Benjmin Netanyahu dhe derisa ta kryejnë një sulm në NewYork, që do të mbahet mend.

“Kur ta kryqëzojmë Benjamin Netanyahun për krimet që ka bërë, ndoshta…ndoshta do të ndalemi”, ka thënë ai nëpërmjet video-linkut nga Iraku.

“Me ndiihëm e Zotit, do ta sulmojmë edhe New Yorkun. Ka shumë vëllezër që po mobilizohen për këtë sulm”, thotë ai në intervistë.