.
×

Imitimi më i mirë i rrahjes së Frashër Krasniqit me Milaim Zekën 

Rrahja në mes dy deputetëve të Frashër Krasniqit (Përfaqësues I Lëvizjes Vetëvendosje) dhe I Milaim Zekës (Përfaqësues I Nismës SocialDemokrate) është bërë hit në kohen kur ndodhi, shkruan Botapress.info

Më pas kjo përleshje filloi të bëhej viktimë e sarkazmës në rrjetet sociale.

Shikojeni këtë imitim të ngjarjes së mes këtyre dy deputetëve./BP/