.
×

Imami shqiptar habit në natën e fundit të Ramazanit: Kështu duhet ti rrahni gratë dhe vajzat e juaja 

 

Një i ashtuquajtur imam, ka dhënë një deklaratë shumë skandaloze. Ai u ka bërë thirrje burrave që ti ndalin gratë dhe vajzat e tyre që të mos shkojnë në deti.

 

Kjo deklaratë e tij ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.

 

VIDEO