.
×

Ibrahim Rugova në vitet e 90-ta (FOTO)Ish-këshilltari i Ibrahim Rugovës, Adnan Merovci, ka publikuar një foto të bërë në vitet e 90-ta.

Merovci ka treguar se e ka bërë foto ndërsa bashkë me Rugovën ishin Azem Shkreli e Zekë Lajçi.

Lexojeni sqarimin e Merovcit:

Ne shtepin e Zekë LAJÇIT ne Holande ne fillimvitet e 90-ta.

Nga foto arkivi im.

Kryetari ne mes dy rugovaseve, miqeve te tije te ngushte: Azem SHKRELI dhe Zekë LAJÇI.

Dikush duhej ta bente foton.

Ateher s’kishte “selfie”.

Image