.
×

I thanë se kishte vajzë, por lindi djalë. Ja reagimi i familjarëve?! (video)Ky është reagimi i një familje, e cila mëson se Kyle dhe Danielle Williams janë bërë me djalë.

Ky është një reagim që shihet në Shqipëri, kur familjet gëzohen për ardhjen e një djali në jetë.

Por pse kaq shumë shok për familjen amerikane?

Në fakt, sonografitë kishin treguar se do lindte vajzë, por gabuan.

Madje çifti kishte zgjedhur një emër vajzë për vajzën e tyre të dytë.

Në këtë video, gjyshja e djalit me një pelenë në dorë ngelet pa fjalë kur sheh gjininë e fëmijës.