.
×

I shtohet edhe një anëtar familjes së ‘Cimës’ (Foto)Ai është një prej tre humoristëve më të famshëm në trojet shqiptare.

Rasim Thaqi u bë i njohur më shumë me emrin artistik si Cima, ku ka qindra shfaqje.Sot, familja e Cimës është shtuar edhe për një anëtar, pasi që i ka lindur edhe një mbesë. Bëhet fjalë për Malta Thaçin, e cila është vajza e djalit të aktorit, Burimit dhe të bashkëshortes sp këtij të fundit, Daorsës.

 

Ndryshe, aktori gjithashtu është edhe gjysh i dy mbesave të bukura dhe një nipi të hijshëm.

Sot familjës tonë ju shtua dhe një bukuroshe, Malta Thaçi mirë se erdhe në këtë botë.
Gjyshi dhe gjyshja të dojnë shumë.
Urime djalit tim Burimit dhe Daorsës 😇