.
×

I riu nga Drenasi e ndez traktorin me telekomandën e televizoritAdriatik Gashi nga Nekovci i Drenasit ka bërë një zbulim interesant.

 

Djaloshi 20-vjeçar tashmë nuk e ndez vetëm televizorin e tij me telekomandë, raporton transmetuesi publik.

 

Ai me të tash e ndez dhe e vë në lëvizje edhe traktorin.

 

Shiko Video

 

 

 

=

KLIKO KETU PER VIDEO