[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Humbi jetën në detyrë, por po të ishte gjallë Izet Demaj sot do të festonte ditëlindjen e 43-tëPjesëtari i Policisë së Kosovës, Izet Demaj, humbi jetën përderisa ishte në detyrë në qytetin e Istogut. Demaj u vra nga një grabitës banke, i cili ishte kapur në flagrancë. Demaj dhe grabitësi mbetën të vdekur pasi gjuajtjeve më armë në drejtim të njëri-tjetrit.

Polici Izet Demaj humbi jetën duke i shërbyer vendit dhe qytetarëve të Kosovës, ndërsa për këtë iu nda edhe urdhri ‘Hero i Kosovës’.

Urdhri ‘Hero i Kosovës’ u jepet personave që kanë bërë vepra trimërie dhe sakrifice, si dhe që kanë dëshmuar veprimtari ose akte të guximit qytetar në kohë lufte apo paqeje.

Ndryshe po të ishte gjallë, Demaj sot do të festonte ditëlindjen e 43-të.

Gjithmonë nder dhe krenari për pjesëtarët e Policisë së Kosovës, të cilët shpesh herë vënë në rrezik jetën e tyre në mbrojtje të Kosovës.

Menu Title