[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hoxha tregon një rast me një gay shqiptarë – Ja çfarë më tha ai kur erdhi në xhami dhe kur më tregoi se është LGTBDihet qartë se asnjëra nga fetë në botë nuk e përkrah orientimin homoseksual. E ashpër me këtë kategori është feja islame, e për këtë tregon edhe një hoxhë ka treguar për një rast se si kishte takuar një gay shqiptar, dhe se si i kishte treguar qe ai është gay dhe si ishte bërë i tillë.

VIDEO

Menu Title