.
×

Horoskopi  për ditën e dielë,15  shkurt  Dashi

Ju duhet një organizim shumë i mirë për të përfunduar të gjitha punët e planifikuara. Mund të mbështeteni edhe  nga një person I familjes. Të dashuruarit do të kalojnë një ditë të bukur  më shumë se që e kanë menduar.Do të kaloni çaste të veçanta.Beqarët  mun d të hyjnë në disa rreziqe e që nuk do të ndjehen mirë. Financat do të jenë të qëndrueshme. Mun d të keni problem me organet respirator(frymëmarrjes).

Demi

 Sot nuk ju rekomandohet të merreni me punë të rëndësishme. Ka kohë që situata e juaj në punë është jo stabile dhe ju duhet pasur kujdes se çfarë bëni. Personat që janë në lidhje do të kenë kon flikte të vogla , kjo për shkak të xhelozisë.Beqarët ende nuk janë sqaruar me vetën se çfarë duan, vazhdojnë të mbesin të vetmuar. Gjendja financiare e paqëndrueshme dhe kërkoni ndihmë në  këtë drejtim. Shëndeti i mirë.

Binjakët

Një person më I vjetër  me të cilin punoni do të ju propozojë për  të punuar së b ashku në një project. Pranojeni atë ofertë dhe gjithçka do të shkojë mirë. Personat që janë në lidhje duhet të bëjnë kujdes për veprimet që do I bëjnë , ndryshe do të pendohen  për atë qfarë kanë bërë. Beqarët  janë në kërkim të dashurisë , por nuk kanë dot as guxim të ndërrojnë statusin e tyre. Financat  do të përmirësohen. Shëndeti I mirë

Gaforrja

 Duhet krijuar kushte që edhe më tutje të funksiononi normal.Impulsiviteti I juaj do të ju prish marrdhëniet  me bashkëpunëtorët. Jeni mjaft të lodhur , por qëndroni  edhe më. Të dashuruarit duhet të jenë shumë të kujdeshëm për të mbajtur pranë vetës atë që e duan. Beqarët kanë mundësi për të bërë avantura , por jo lidhje emocionale. Financat do të jenë  shumë stabile. Gjejeni mënyrën për ta menaxhuar stresin.

Luani

Ju keni planifikuar projekte afatgjate sipas interest tuaj. Keni përkrahjen e të gjithëve dhe do ia dilni me sukses. Të dashuruarit me mirëkuptimin që kanë do të kenë një  ditë perfekte dhe nuk kanë arsye për tu shqetësuar. Beqarët do të kenë takime, mbase edhe do të hyjnë në lidhje. Financat janë të dobëta,mos rrezikoni  e të shpenzoni  pa nevojë. Ndryshime në shtypjen e gjakut apo  problem me stomakun.

Virgjëresha

Jeni mjafët ambicioz për të arritur qëllimet. Ekziston dikush që fshehtas do të ju pengojë në punë. Nuk do të dini se kujt ti besoni për bashkëpunim. Të dashuruarit do të përmirësojnë raportin e  trazuar disa ditë më parë. Beqarët nuk do të jenë në kërkim të dashurisë sot, kohën do ta kalojnë me familje e shoqëri. Financat janë të qëndrueshme .Jeni të lodhur dhe pa imunitet.

Peshorja

Do të rregulloni një çështje që ka të bëjë me familjen. Do të ndiheni I relaksuar pas një bisede më një  person më të vjetër I cili do ju këshillojë për veprimet. Shangeni çdo konflikt të mundshëm sot. Personat që janë në lidhje , ka mundësi  të humbasin besimin e partnerit  për shkak të një tradhëtie të mundshme. B eqarët do të jenë në ‘gjahë’ dhe me mundin e bërë ata do të arrijnë të afrohen atyre që I pëlqejnë. Financat do të jenë stabile pot ë jeni I kujdeshëm me shpenzimet. Shëndeti I mirë.

Akrepi

Keni bazë të mjaftueshme që të shkoni pas planeve të bëra. Jeni në veprim  për të realizuar planet , por  gjërat nuk do të shkojnë sipas planifikimeve sot. Të dashuruarit nuk do të  jenë me disponim gjatë gjithë ditës dhe kjo do të sjell konflikte me partnerin. Beqarët edhe më tutje  janë të pa përcaktuar për ndryshimin e statusit. Ata do ti shmangin shumë ftesa për takime. Në planin financiar nuk qëndroni mirë , prandaj merrni masa për të përmirësuar buxhetin. Kujdes nga ftohja.

Shigjetari

Ka m undësi që të heqni dotë nga disa projekte të filluara. E shihni me rrezik këtë gjë, dhe nuk doni të godisni murin me kokë si thonë të vjetrit. Një mikiI juaji do të ju ndihmojë të bëni diçka tjetër .Personat që janë në lidhje do të kalojnë një ditë të qetë e  pa ndonjë vperim të veçan të. Beqarët edhe më tutje do të jenë refuzues të ftesave për takime.Më shumë e duan vetminë. Financat janë stabile.E mundshme problem me dhëmbët.

Bricjapi

Pritjet e juaj për një  project nuk do të përmbushen andaj ju do të jeni të shqetësuar.Komunikimi me bashkëpunëtorët qështë shumë I keq dhe kujdes se çfarë flisni.Të dashuruarit sot do të dhurojnë gjithçka nga vetja për të  bërë të qartë se dashuria e tyre është  e qëndrueshme. Beqarët do të kalojnë një ditë të mërzitshme. Nuk do të shohin askënd përveq brengës së tyre. Financat do të jenë m jaftë të mira.I bëni mirë shendetit nëse e largoni stresin.

Ujori

Sot do të mendoni një ndryshim për sjelljet e juaja në raport me kolegët e punës. Respektojeni një marrveshje dhë paguani me kohë gjithçka.Ndaloni me flijimin tuaj për të tjerët.Personat e dashuruar do të kenë një ditë të këndshme dhe çdo gjë do të shkojë në mënyrën më të mirë të mundshme.Beqarët nuk kanë arsye të nguten për  të ndryshuar statusin. Vjen koha dhe ata do të gjejnë dashurinë e kërkuar. Financat  do të jenë stabile pot ë mënaxhoni me kujdes ato.Kokëdhembja e mundshme.