[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Holanda bëhet vendi i 20-të në Evrop ku Golden Eagle është prezent!Kompania Frutex e cila prodhon Golden Eagle dhe Relax po vazhdon me shtrirjen e saj në shtetet Evropiane.

Listës së gjatë të shteteve ku Frutex eksporton produktin Golden Eagle, sot ju shtua edhe shteti i Holandës.

Kontigjenti i parë për në Holand është nisur sot dhe së shpejti konsumatorët në këtë shtet mund ta gjejn pijen energjike Golden Eagle në marketet e tyre.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle, të jetë një konkurrente e fortë në tregun ndërkombëtar.

Menu Title