.
×

Hodhi qumësht në gotën me Coca Cola dhe u befasua nga ajo që doliEksperimentet në kuzhinë janë një prej pjesëve më interesante për t’u parë. Kjo pasi kimia funksionon në mënyrë të çuditshme. Bashkimi i qumështit me Coca Cola është padyshim një prej eksperimenteve më interesantë për t’u parë pasi dhe rezultati është i habitshëm.

Nëse në një gotë me Coca Cola shtojmë qumësht dhe e lëmë për dy orë, masa do të marrë një pamje të neveritshme.

Acidi i pijes së gazuar i shtyn proteinat e qumështit në fund. Rezultati është sikur të pini një pije të gazuar me shije akulloreje të shkrirë.

VIDEO