.
×

HISTORIKE! Kosova bëhet me UshtriBotapress 14Dhjetor-Sot Kosova ka themeluar Ushtrinë e saj të parë zyrtare të mbështetur nga Shtetet e Bashkuara. Të gjithë deputetët një zëri kanë votuar pro krijmit të Ushtrisë së Kosovës.

Me 107 pro vota, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, ky projektligj ka kaluar në seancën plenare.

Pas shqyrtimit të dytë të projektligjit, mbetët për tu votuar projektligji për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.