[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Historia e prindërve nga Gjakova: Mësuesja na rrahu djalin me kamxhik policieNjë familje nga Komuna e Gjakovës ka treguar historinë e djalit të tyre 11-vjeçar, derisa kanë akuzuar mësuesen e matematikës që në vitin 2015-të për gjashtë muaj kishte ushtruar dhunë fizike ndaj të miturit duke e rrahur me kamxhik policie.

Gjatë muajit të parë djali e kishte mbajtur të fshehur rastin, por, pas një kohe ai ju kishte kërkuar prindërve që ta largojnë nga shkolla.Të dy këta kishin lajmëruar rastin në polici, derisa, nga dhuna djali kaloi në vdekje klinike dhe ka katër vite që nuk shkon në shkollë.

Ai ka tërë këto vite që jeton në shtëpinë e gjyshërve të tij dhe mjekohet me ilaqe kundër dhimbjeve të kokës. Prindërit kërkojnë drejtësi, pasi mësuesja vazhdon punën normalisht.Djali momentalisht është 15-vjeçar, derisa mësuesja është shpallur e pafajshme nga Gjykata.

Menu Title