.
×

Histori Erotike/ Un Merita si ju zhvesha vjerrit qe te ndizet dhe ashtu ndodhi por…U martova për Luiin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i saj, Ragipi.

Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari.

Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për seks.

Ne te vërtetë, ne kemi bërë shumë me tepër…

K.l.i.k.o ne r.e.k.l.a.m per te pare videon shokuese