[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Haziri dhe Abrashi pjesëmarrës në kongresin e EPP-së në ZagrebLidhja Demokratike e Kosovës në një komunikatë për media ka njoftuar se nënkryetari Lutfi Haziri dhe anëtari i kryesisë Arban Abrashi po marrin pjesë në punimet e Kongresit të Partive Popullore Evropiane.

Në këtë kongres do të zgjedhet Presidenti dhe Zv.presidentët e ri të EPP-së.

Në kongres do të marrin pjesë emra të mëdhenjë të demokracisë evropiane si Tusk, Tajan, McAllister ku do të shpalosin vizionin e tyre, për Bashkimi Evropian, përfshirë Ballkanin perendimor.

“Lidhja Demokratike e Kosovës, si antare e EPP-së, do të kontriboj në diskutime, përpilimin e rezolutave dhe debatet në “side events” të Kongresit. LDK falenderoi edhe Presidentin Joseph Daul, për pëkrahjen dhe angazhimin e deritanishëm për proceset integruese të Kosovës”, thuhet në komunikatën e LDK-së.

Menu Title