.
×

Haradinaj vazhdon me emërimet e zëvendësministrave, ky është i radhësBotapress 21 Shtator- Lirak Çelaj, është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Integrimeve Evropiane, Ministri kjo që drejtohet nga Dhurata Hoxha.

Vendimin e ka marrë kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke thënë se tashmë Çelaj është përgjegjës për menaxhimin e aktiviteteve në fushat e përcaktuara nga Ministrja si dhe për zëvendësimin e Ministres kur ajo të mos jetë në gjendje të kryejë detyrat, raporton Koha.net.Vendimi ka hyrë në fuqi menjëherë pasi është nënshkruar nga kryeministri.

Çelaj ishte kryetar i Degës së PDK-së në Prishtinë.bp/