.
×

Haradinaj: Rri urtë nëse Qeveria rrinë urtë Botapress, 23 tetor

 Deputeti i AAK-së Daut Haradinaj në një dekalratë për Botapress ka thënë se do të rri urtë në Kuvendin e Kosovës nëse qeveria rrinë urtë dhe i tërtheq nënshkimet.