.
×

Haradinaj: Prokurorët do të duhej të merreshin me vrasjet e pasluftës, jo të bëhet spektakël medialKryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka mbetur i habitur me ato se çfarë ka deklaruar dëshmitari i mbrojtur nga Prokuroria Speciale, Shkumbin Mehmeti, i cili foli për vrasjet e pasluftës.Haradina në një konferencë për media ka thënë se është shqetësuese si dali deklarime të tilla në publik, kur ato është dashur të jenë materie e gjyqtarëve dhe prokurove, e jo të bëhet spektakël mediatik“U habita me deklarimet e tij, të gjitha ato deklarata është dashur të jenë materie e gjyqtarëve e prokurorëve, e jo të bëhej spektakël medial”, ka thënë Haradinaj.