[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Halloween skandaloz në Suharekë! (Video)Në videon e siguruar nga Theranda Post mund të shihni se si qytetarët e kishin të kalonin në rrugën kryesore “Brigada 123″.

Aty për më shumë se një orë ishin mbledhur rreth 200 fëmijë kanë bllokuar dhe sulmuar automjetet e ndryshme e sidomos autobusët. Për më tepër edhe Policia e ka pasur të pamundur të reagoj kundrejt kësaj situate.

Menu Title