.
×

Haliti – Haradinajt: Mos e ngo opozitën, ata këtë punë e kanë, me të nxeh 

Xhavit Haliti ka provuar ta qetësojë gjendjen pas përplasjes në mes të Ramush Haradinajt dhe deputetëve të opozitës.
Ramush Haradinaj filloi të bërtiste kur e mori fjalën e tij në seancën e sotme. Por nënkryetari i Kuvendi Xhavit Haliti u mundua ta këshillojë Haradinajn.

“Mos i ngo ata, mos i ngo. se ata qatë punë e kanë, me të nxehë”, i thoshte Haliti.