[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Halil Matoshi kërkon solidarësi qytetare me LDK-nëKur i shoh e lexoj lukuninë e Brigadave të Kuqe, tuj fy e denigru secilin nga ta, si qytetar silidarizohem me LDK-në!? Kurrë nuk kam qenë pjesë e LDK-së, si anëtar, por jam solidarizu me tē, kur e majta staliniste i ka ra në qafë, padrejtësisht. E kam kritiku kur kam mendu se nuk është në majat e saj politike.

Sot, patriotizëm qytetar është me i dalë në krah partisë së Ibrahim Rugovës, atit themeltar të shtetit-komb, sepse LDK me mocionin e votëbesimit pēr Qeverinë e mbrojti Kosovën nga Absolutizmi i një njeriu dhe veglave çorre të tij.
LDK e dha edhe një provë ndonëse me sakrificë, se Republika e 17 shkurtit është projekt i përhershëm dhe i panegociueshëm.

Armiqtë e saj e duan ndarjën e sërishme, prandaj atay strong LDK!
Është vetëm një LDK – aset kombëtar i Kosovës!

Menu Title