[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Haki Bunjaku:Flas me ËndrratUa lidhi plagët me fasho

Ballin ua freskoi me pecetë

…të lagur dhe

Po i kthej në  (të përgjakura) jetë

Nesër shkojnë në klinikë

Derisa të kthehen pushkët

Ua vara në gozhdat e përrallave

Pse more baca i vetë plumbat

i kanë mbas kreje,në qafë e shpatulla?!

Qenkanë godidur nga prapavija

…garant e Hashimit…

Si komandantët e Kosharës

Edhe këto punë e Specialës

Dekleratat,

….pasi të kurohen

Menu Title