[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Hajdar Fejzullahu: Përse frikësohen serbët nga Shqiponja?



 

Simboli i shqiponjes, nje simbol paqesor, simbolizon fluturim, simbolizon liri, simbolizon paqe, vertet pse frikesohen serbet nuk e kuptoj.

Simboli i shqiponjes nuk eshte simbol i kryqit Hitlerian, nuk eshte skelet i ngrir.

Perse frikesohen Serbet. Mund te jap pergjigjjen, besoj se po. Serbet jane mesuar te ushtrojne dhune ndaj shqiptareve dhe duan qe te ndikojne edhe ne nderkombetarizem, qe te ushtrohet dhune ndaj nesh. Po gati, veq i`a arriten te bindin FIFA-n se duhet komision disciplinor per djelmoshat shqiptare ,sepse serbet kur shofin shqiptaret qe gezohen kjo igodet serbet tej mase don gjithesesi te na shofin te trysnuar para bote. Nuk e kuptoj FIFA -n, dhe eshte e pa kuptueshme te bie nen ndikim serbo – radikal.

Menu Title