.
×

Gruaja kosovare ne Danimarkë e bën copa copa duke e rrahë vjehrrin 60 vjeçar, vetëm se … 

 

 

Një ngjarje jo e kenshme ka ndodhur ne shtetin e Danimarkës, ku një grua Kosovare është ndaluar pasi ka ushtruar dhunë ndaj vjehrrit te saj i cili ishte 60 vjeçar, e marrur ne pyetje nga organet kompetente ajo tregon se ai gjithmonë i trokiste ne dere qe te zgjohet ne ora 9 dhe për ketë erdhi deri tek përplasja. Burri i gruas, ka kërkuar qe ajo te lirohet menjëherë pasi ai nuk ishte bash i “rehatshëm”.