.
×

Graçanicë:Arrestohen disa zyrtarë komunalë për korrupsion, operacioni vazhdon (Foto)Policia e Kosovës, qysh në orët e hershmë të mëngjesit të ditës së sotme, ka nisur një operacion arrestimesh.

Indeksonline, mëson se të dyshuarit akuzohen për korrupsion. Nën dyshimin e veprës penale, janë arrestuar disa persona për moslajmërim i veprës penale kundër korrupsion zyrtar dhe detyrës zyrtare.

I arrestuar është D. R nga fshati Nopnasellë, komuna e Graqanicës raporton Indeksonline

rfrfrtertert