.
×

Grabitet nga maskat një bankë në Prishtinë, ja momentiPersona të maskuar dhe të armatosur kanë grabitur sot një filial të bankës BKT në Prishtinë. Lexues të Gazetës Express kanë dërguar video nga vendi i ngjarjes ku shihen persona të armatosur duke dalë nga banka dhe duke hyrë në një veturë.

Shikoni videon nga vendi i ngjarjes:

VIDEO