.
×

Godet Bajrush Morina, “…Disa komandanta me mujt sot ishin bo gra me kule!”Fillimi i punës së Gjykatës Speciale dhe ftesat si dëshmitarë apo të dyshuar që tashmë kanë ardhë në Kosovë, është bërë temë e debateve jo vetëm politike por edhe e komenteve dhe e statuseve në rrjetet sociale. Indiferent nuk ka qëndurar as gazetari Bajrush Morina. Kështu në një status të tij në Facebook, Morina ka shkruar: Kush ka thone bre burgu eshte per burra!? Disa “komandanta” kete vit me mujt ishin bo gra me kule, por…” ka shkruar Morina në Facebook.