.
×

Gjurgjeviku i Madh mbështet Besim Hotin për kryetar komune në Klinë 

Kryetari i degës së LDK-së në Klinë Fadil Gashi, deputeti i LDK-së në Kuvendin e Kosovës Naser Rugova si dhe anëtar të kryesisë së degës, kandidat për anëtar të kuvendit komunal në Klinë u takuan më banorë të fshatit Gjurgjevik i Madh.

Në takim u shpalos Programi i LDK-së për Klinën për periudhën 2017-2021. Banorët e Gjurgjevikut të Madh shprehën mbështetjën e tyre për kandidatin e LDK-së për kryetar komune Besim Hotin.