.
×

Gjinekologu kërcen me këngën Despacito me një paciente para lindjesNjë gjinekolog brazilian përdor një terapi të veçantë me gratë. Fernando Guedes nga Cunha është një mjek brazilian që i bën nënat në valle gjatë lindjes. Qëllimi është të lehtësojë dhimbjen e lindjes (dhe duket se funksionon), transmeton lajmi.net.

Mjeku i njohur gjithashtu me emrin e një doktori vallëzimi – publikon shfaqje valltare në mediat sociale, përfshirë Instagram.

Da Cungha jo vetëm që fton gratë shtatzëna për të kërcyer, por gjithashtu merr pjesë në valle, me shumë koreografi. Videot natyrisht janë bërë virale në mediat sociale dhe tani doktori është i njohur në të gjithë botën:

Terapia e mjekut brazilian, ndër të tjera, është forcuar nga një studim sipas të cilit lëvizja lehtëson lindjen e fëmijës, pasi nxit relaksimin dhe ndihmon fëmijën e palindur që të pozicionohet më mirë.

Në video më poshtë gjinekologu është me Camila Rocha duke kërcyer nën ritmin e këngës Despacito. Dhjetë minuta më vonë gruaja lindi një vajzë të bukur.

Video