.
×

Gjilan: Sulmon policin në gjendje të dehur, dënohet me 30 ditë burg   

 

Gjilan, 16 prill 2018 – Gjykata Themelore në Gjilan ka caktuar masën e paraburgimit ndaj të pandehurit M. P., në kohëzgjatje prej një (1) muaji.

I pandehuri serb, shtetas i Republikës së Kosovës dhe Serbisë, dyshohet se me datë 15.04.2018, në Stacionin Policor në Gjilan ka sulmuar zyrtarin policor F. K., i cili ishte në kryerje të detyrës zyrtare, më këtë rast kanë ndërhyrë zyrtarët e tjerë policor, duke e vënë nën kontroll të pandehurin,

Pas matjes së alkool testit tek i pandehuri ka rezultuar se ka qenë prezentë alkooli në masë 3.79 promila.

Me këto veprime i pandehuri M. P. dyshohet se ka kryer veprën penale: sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare, nga neni 410 paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK), bëhet e ditur përmes nje kumtese të Gjykatës Themelore të Gjilanit,