.
×

Gjendet një mjet shpërthyes në Stallovë të Prishtinës



Në një pyll në fshatin Stallovë të Prishtinës është gjetur një mjet i dyshuar shpërthyes.

 

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësia e FSK-së – EOD-së dhe kanë bërë shpërthimin e mjetit  në mënyrë të sigurt, transmeton Klan Kosova.