.
×

Gjen gruan duke bërë marrëdhënie me një tjetër(Video) 

Një video e cila po qarkullon së fundmi në rrjetet social është kjo kur burri kthehet më herët nga puna dhe e zë gruan duke e tradhëtuar me një tjetër.

Këto fenomene të turpit shpesh indentifikohen si mësim I të tjerëve se si duhet të mbahet kodi moral.
Për më shumë shikojeni videon: