[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Geti dhe Majk në bashkëpunim me Onat sjellin këngën ‘Vamos’Anëtarët e mbetur të Babastars kanë publikuar këngën e tyre më të re. Getoar Selimi, Majk e Onat janë bërë bashkë për këngën më të re, atë me titull ‘Vamos’.

‘Vamos’, që në shqip do të thotë ‘Shkojmë’, bashkon anëtarët që kanë mbetur në labelin Babastars, pas daljes së shumicës së anëtarëve.

Edhe kjo këngë është shumë ritmike, tipike për verë.

Menu Title