.
×

Gazeta italiane “La Tribuna” shkruan për manifestimin e shqiptarëve në TrevisoDje gazeta italiane “Tribuna ” shkruante për manifestimin kulturor – poetik “Flaka e janarit 2018 në Treviso”.
Është kënaqësi kur kronikat e kohës përcjellin jehonën e punës atdhetare dhe vlerësimin për nivelin artistic, ka shkruar Gëzim Muçolli në një njoftim në Facebook, shkruan Botapress.