.
×

Gattuso: Shqiptarët u treguan heronj të vërtetëGenaro Gattuso thotë se shqiptarët janë patriotë të vërtetë dhe po të kishe qenë edhe ai në vendin e tyre ashtu do vepronte në mos më keq.
Ish- legjenda e Milanit ka komentuar incidentin që ndodhi në ndeshjen Serbi -Shqipëri.

“Shqiptarët heronj dhe patriotë të vërtetë. Me emocionuan shumë me mënyrën si e mbrojtën flamurin”.

“Dhe me besoni nuk ishte aspak e lehtë për ta, të reagonin në atë ambient të pështirë. Edhe unë do veproja si Cana me shoke madje edhe me keq”, shprehet Gattuso. /Dielli/