.
×

Gara për prapanicën më të mirë: Cila do fitojë?Ka kohë që disa nga imazhet që janë krijuar e afirmuar me të pasmet e tyre bëjnë luftë, gara, se cila e ka prapanicën më të mirë.

Për çdo ditë në rrjetet e tyre postojnë foto, tek dalin të zhveshura dhe krejt objektivin kryesisht e orientojnë në prapanicën e vet duke e fotografuar në pozita të ndryshme.

Pastaj, ne të portaleve shpejtojmë për t’i publikuar dhe duhet ta pranojmë edhe ne bëjmë gara, se cili po e publikon i pari.

Është kohë e luftës për prapanica.
Gara për prapanica më të mira.
T’shohim, cila prapanicë do fitojë, cila do humbë. /Kosovarja/