.
×

Fyenin njëri tjetrin, dënohet menjëherë nga gjykataRaportohet se janë arrestuar dy të dyshuar vëllezër, pasi të njëjtit pas një mosmarrëveshje janë grindur dhe fyer rëndë mes veti.

Të dyshuarit janë dërguar në procedurë të shpejt në Gjykatën Themelore në Skenderaj. Me vendim të Gjykatës dy të dyshuarit janë dënuar me burg dhe të njëjtit janë dërguar në burgun e Dubravës.