.
×

Fotot e pabesueshme: Turistja lind fëmijën teksa ishte në ujë (Foto) 

Këto foto të pabesueshme tregojnë momentet kur një turiste ruse lind fëmijën në ujin e Detit të Kuq në Egjipt.

Të pranishmit mbetën të befasur.

Ata kanë fiksuar momentin kur babai dhe partneri i turistes ruse dalin nga uji me beben në duar.

 

Disa thonë se kjo tregon se sa lehtë lind fëmija në ujë.

 

Të tjerë kanë dyshime, duke thënë se barku i gruas duket shumë i sheshtë pas lindjes.

 

Ka prej atyre që thonë se duket që kjo ka qenë e planifikuar dhe nuk u duket normale të përdoret deti për të lindur fëmijën.

 

Lindja në ujë po praktikohet gjithmonë e më shumë nga femrat.

 

Fotot janë bërë në resortin Dahab në Sharm el-Sheikh.