.
×

FOTOLAJM: Kur lidhet miqësia në mes PDK-së e LDK-sëAhmet Shala dhe Skender Hyseni kanë forcuar miqësinë. Kjo për shkak të fëmijëve të tyre.

Ahmet Shala i PDK’së, ambasador në Japoni dhe ish ministër i dha vajzën ish ministrit të LDK’së Skender Hyseni për djalin e tij.

Kështu dyshja, shihet së bashku edhe në këtë fotografi nga dasma e fëmijëve të tyre.