.
×

Foto e rrallë: Kolonel Tahir Zemaj e Gani GeciBotapress 19 Gusht – Ata kanë qenë bashkë në një front institucional të luftes për liri të Kosovës. Paslufte që te dy u sulmuan prapa shpine.

Kolonel Zemaj u vra me 3 janar 2003 ndërkaq Gani Geci u plagos me 19 tetor 2001. Por kjo foto është bërë paslufte dhe botohet per herë të parë shkruan Botapress.