.
×

“Fluturon” e lobon në Amerikën Latine edhe ….Kadri Veseli!Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se promovimi i Kosovës në vendet e Amerikës Latine është një ndër sfidat kryesore në rrafshin e marrëdhënieve ndërkombëtare.

Kryetari i Kuvendit ka postuar një fotografi në profilin e tij në “Facebook” ku shihet duke pritur fluturimin për në Panama.

Postimi i Veselit në Facebook:

Në Lisbonë, në pritje të fluturimit për Panama, duke konsultuar materialet e përgatitura nga Ministria e Punëve të Jashtme për vendet e Amerikës Latine.

Promovimi i Kosovës në këtë kontinent dhe konsolidimi i lidhjeve me vendet e këtij rajoni është një ndër sfidat kryesore tona në rrafshin e marrëdhënieve ndërkombëtare.