[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Flet oficieri Rrustem Tetaj: Ja çka (nuk) më pyetën hetuesit e Speciales?Botapress, 22 Shkurt – Rrustem Tetaj një oficier i karrierë s dhe ushtarak i lartë i UCK-së ë shtë ftuar nga Gjykata Speciale në Hagë . Lajmin pë r ftesë n e Tetajt në Hagë e ka bë rë të ditur vetë ushtaraku i UCK-së dhe e ka shpë rndarë Botapress.
Rrustem Tetaj ka pë rfunduar dje intervistë n me hetuesit e Gjykatë s Speciale dhe ai ka bë rë të ditur një detaj interesant nga ky intervistim, që e ka befasuar pë r të keq Tetajn e që duhet të jetë një shqetë sim pë r klasë n politike të Kosovë s dhe gjithë popullin shqipgtar të Kosovë s.
Në profilin e tij në Facebook, oficieri Rrustem Tetaj ka shkruar:
UNË DJE E PËRFUNDOVA INTERVISTEN TIME NE GJYKATËN SPECIALE .
BEFASIA E MADHE KUSH NUK ME PYETI FARE PËR SJELLJET E USHTRIS SERBE DHE MASAKRAT E TYRE NDAJ POPULLIT TIM TE DASHTUR !?
TANI E MORA VESH SE SA ASHT BOTA E INTERESUAR PËR MASAKRAT DHE VUAJTJET TONA !
BRAVO KLASA POLITIKE E KOSOVËS QE E MUNDESUAT QE USHTRIJA SERBE ISHTE AQ PAQËSORE DUKE DJEGUR DHE MASAKRUAR LE NJERZIT POR EDHE GJDO GJALLËS NE KUFIT E KOSOVËS , ATHUA A ASHT FATKEQSI APO FITORE APROVIMI I NJI GJYKATE TE TILLË TE NJI ANSHME , KJO ËSHTË RREZULLTAT DHE PUNA E PARTIVE PËR 20 VJET AMNESTO GJELATET . Rr.T.

Menu Title