.
×

Flet “bosja” e kokainës, shqiptarja që ishte truri i rrjetit ndërkombëtar të drogë (Video)Botapress, 16 Prill – Ekskluzivisht në emisionin “Frontal” keni ndjekur rrëfimin e Valentina Tufinës, që renditet në mesin e shumë shqiptarëve që kanë kryer krime të rënda.

Ajo tregon se si kishte arritur të “pushtonte” botën me kokainën që e testonte në laboratorin e saj në Shqipëri, ku e njëjta shpërndahej në tregun ndërkombëtar të drogës.

 

Nga burgu i Lipjanit, ajo ka rrëfyer arsyen pse ka vepruar kështu vetëm për një arsye, për fëmijët e saj.

 

Në linkun e mëposhtëm mund të ndiqni rrëfimin e Tufinës, që është e dënuar me 6 vite e gjysmë burg dhe me 7.000 euro gjobë.