.
×

Fisnik Ismajli: Qëllimisht më kanë lënë jashtë listës (Video)Publikimi i listës së veteranëve të UÇK-së, ka nxitur reagime edhe në Dukagjin. Fisnik Ismajli u ankua se nuk u fut në listat e Brigadës 138 “Agim Ramadani” ku edhe luftoi.
Ndërkohë te Brigada 131 “Agim Ramadani” nuk ka asnjë pjesëtarë apo pjesëmarrës, por vetëm veteranë dhe dëshmorë

Deputeti i Fisnik Ismajli thotë se kjo iu bë me qëllim nga disa persona të cilët dëshirojnë t’ia prishin reputacionin.

Për me tepër shikojeni reagimin e deputetit Ismajli.