.
×

Fillon seanca, pritet votimi I Mustafës për kryeministërShqipe Osmani

 

Kuvendit I Kosovës ka nisur punimet, pas shtyrjes nga dje, ndërsa në rend të ditës është votimi i kryeminisrtit dhe kabinetit qeveritar.Tashmë është e qartë se kryeministërt I Qeverisë për katër vitet e ardhshme do të jetë Isa Mustafa i LDK-së i nominuar edhe nga presidentja Jahjaga, ndërsa deputetët edhe zyrtarisht do ta votojnë atë dhe kabinetin e tij qeveritar.